sougreek toz için ürünler (15)

Spirulina Tozu

Spirulina Tozu

Spirulina, esas olarak protein zenginliği nedeniyle takdir edilmektedir. Diğer kolayca erişilebilen bitkisel ürünlerden daha iyi bir amino asit kaynağıdır. Ayrıca, bu ürün vücuda bir dizi değerli vitamin ve mineral sağlamaktadır. Ayrıca, spirulina vücuda y-linoleik asit sağlayarak, zararlı bakteriler ve virüslerle savaşmak için bağışıklık sistemini de uyarır. Ürün ayrıca kanser riskini gelecekte azaltmaya yardımcı olan fenolik bileşenler (c-fikocyanin, r-fikocyanin ve allofikocyanin dahil) içermektedir.
Keçiboynuzu Tozu

Keçiboynuzu Tozu

Faydaları: Karobu unu son yıllarda kakao için sağlıklı bir alternatif olarak popüler hale geldi, özellikle de çocuklarına kakao vermekten kaçınan ebeveynler arasında. Kakao ile tat ve görünüm açısından benzerlik göstermenin yanı sıra, bazı yönlerden daha iyi bir seçimdir çünkü doğal bir tatlandırıcı olarak da işlev görürken, kakao hoş bir tat elde etmek için ek şeker gerektirir. Kullanım: Karobu unu genellikle keklerin hazırlanmasında kakao yerine kullanılmaktadır. Tarifteki kakao miktarını kolayca değiştirebilir. Yüksek şeker içeriği nedeniyle, bazı tatlılarda şeker yerine de kullanılabilir. Ayrıca karamel kremleri, soslar, baharatlar, reçeller ve dondurmalar için de kullanılabilir. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Domates Tozu

Domates Tozu

Domatesler, besin maddeleri açısından zengin olup, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olan ve kolajen sentezi ile cilt sağlığı için faydalı olan A ve C vitaminlerinin güçlü bir kaynağıdır. Kuru toz formunda, taze domateslere göre önemli ölçüde daha fazla likopen içerir ve güçlü bir antioksidan olarak kalp hastalıkları ve çeşitli kanser türlerine karşı korumaya yardımcı olabilir. ÜRÜN BİLGİLERİ. Dehidre domates tozu, kendi yetiştirdiğimiz domateslerin kurutulup öğütülmesiyle üretilir. Kuru domates tozu %100 güneşte olgunlaşmış domateslerden oluşur. Taze domatesin tüm tatlılığını ve asiditesini içerir; tat artırıcılar, tuz, aromalar veya topaklanmayı önleyici kimyasallar içermez. Lezzeti yoğun ve çoğu taze domatesten daha lezzetlidir. Formülasyonlara domates tadı ve rengi eklemek için, ayrıca gerekli kuru maddeyi kalınlaştırmak ve düzenlemek için idealdir.
Mantar Unu - Toz Mantarlar

Mantar Unu - Toz Mantarlar

Mantar Unları Aromas ve Boletos mantar unu üretim sürecimiz, mantarı dehidre ettikten sonra herhangi bir nişasta veya başka bir malzeme eklemeden toz haline getirmeyi içerir. Öneriler: Mantar unumuzu çorba, sos, ekmek, makarna, peynir, bisküvi, tatlılar gibi her türlü yemeğin hazırlanmasında kullanabilirsiniz. Mevcut: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. 100 g başına besin bileşimi. Yağlar - %1,3 Karbonhidratlar - %78 Lifler - %14 Proteinler - %15
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
organik Moringa tozu/ flakları

organik Moringa tozu/ flakları

biyolojik Moringa Tozu, kalitemiz olağanüstü, çünkü mikroplardan arındırma işlemi yapmadan, son derece düşük mikrop yüküne sahibiz. Premium biyolojik Moringa -Tozu veya yapraklar veya çiçekler olağanüstü kalite, Matcha gibi. Elbette tüm "Risk Parametreleri sınır değerlerin altında!" , Nikotin, ETO vb. COA müşteri maliyetine Asya: 20 kg ambalaj
soya unu

soya unu

Soya unu, soya yağının çıkarılmasından elde edilen bir yan üründür. Farklı ürünler elde eden çeşitli işlemler bulunmaktadır. Soya unu genellikle ticaret için ham protein içeriğine göre sınıflandırılır. Protein açısından zengin türler, kabukları soyulmuş tohumlardan elde edilir ve %47-49 protein ve %3 ham lif içerir (gıda bazında).
mıknatıs tozu

mıknatıs tozu

NdFeB tozu, çok kutuplu mıknatıslı ince duvarlı mıknatıs halkalarının üretimi için özellikle uygundur. Anizotrop tozun granül boyutu, müşterilerin taleplerine göre ayarlanabilir, böylece kalıp sıkıştırma ve enjeksiyon gereksinimlerini karşılayabilir ve diğer tüm üretim türleri için de uygundur. Malzeme: talebe göre parça boyutu: talebe göre paket: talebe göre
Sorbitol 500g

Sorbitol 500g

4,7€ KDV dahil
Demir sülfat

Demir sülfat

Monohidrat formunda %30, demir sülfat, çimento endüstrisi tarafından altı değerlikli kromun azaltılması için tercih edilen çözümdür. Bu ürün, çimento üreticileri için piyasadaki diğer seçeneklere kıyasla en güvenilir ve en temiz alternatifi sunmaktadır. Demir sülfat ayrıca gübre üreticileri pazarında da satılmaktadır.
Deve dikeni tohum tozu

Deve dikeni tohum tozu

Silybum marianum, yüzyıllardır böbrek, karaciğer ve safra kesesi gibi çeşitli hastalıklar için bitkisel bir tedavi olarak kullanılmıştır. Silymarin adı verilen flavonoid madde, silybum marianumda bulunarak karaciğeri toksinlerden koruduğu düşünülmektedir. Silymarin, antioksidan ve anti-inflamatuar özellikleri sayesinde karaciğerin yeni hücreler üretmesine yardımcı olabilir. Silybum marianum, güzel bir fındık tadına sahiptir. Tohumları doğrudan yemek zordur, bu yüzden en tercih edilen tüketim şekli toz halindedir. Kullanım: Kurutulmuş silybum marianum tohum tozunun tipik kullanımı, smoothie hazırlamaktır. Ayrıca, ürün salatalara, smoothie'lere, çorbalara veya meyve sularına eklenebilir. Yarım çay kaşığı tozu alın, tabağa serpin ve karıştırın. Ambalaj: 500g, 1 kg ve dökme
Zerdeçal Tozu

Zerdeçal Tozu

Zerdeçal, özellikle kurkuminin ana bileşenlerinin anti-inflamatuar ve antioksidan etkileri nedeniyle oldukça değerlidir. Ayrıca, beyin ve kardiyovasküler hastalık riskini önemli ölçüde azalttığı söylenmektedir. Zerdeçal tozu, yalnızca Asya yemeklerini ve baharat karışımlarını zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda yemekleri renklendirmek için de mükemmeldir, örneğin köri gibi. Ayrıca, smoothieleri, granolaları ve çeşitli diğer içecekleri lezzetlendirmek için sıkça kullanılır. Ambalaj: 500g, 1kg ve dökme
Zencefil Tozu

Zencefil Tozu

Zencefil genellikle grip ve soğuk algınlığının etkilerini hafifletmek, ayrıca ağrı ve bulantıyı gidermek için kullanılır. Anti-inflamatuar özellikleri ve sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkisi nedeniyle oldukça değerlidir. Zencefil tozu, çay yapmak, yemekleri ve baharat karışımlarını - özellikle Asya mutfağına ait olanları - zenginleştirmek için mükemmeldir. Bir çaydanlık (750 ml) için bir tatlı kaşığı toz yeterlidir. 5 dakika demlemeye bırakın ve tadını çıkarın. Ambalaj: 250g, 500g, 1kg ve dökme
Musk Gülü Tozu

Musk Gülü Tozu

Yüzyıllardır naturopatik tıp tarafından bilinen, kuşburnu, vitaminler (A, B, C), meyve asitleri, yaglar, mineraller, lifler ve iz elementler açısından zengin bir kaynaktır. Kuşburnu, limondan yaklaşık 20 kat daha fazla C vitamini içerir, bu da onu yılın soğuk döneminde vitamin ihtiyaçlarımız için mükemmel bir takviye haline getirir. Aktif bileşen galaktolipid, kuşburnunun benzersiz bir özelliğidir. Anti-inflamatuar özelliklerinin, yerleşik ağrı ve artrit semptomlarını azalttığı söylenmektedir. Ambalaj: 500g, 1000g ve dökme
Sambuk çayı

Sambuk çayı

Faydaları: bir mürverin aroması rahatlatıcı bir etkiye sahiptir ve muhtemelen sinirleri ve depresyon belirtilerini yatıştırır. Antibakteriyeldir. Soğuk algınlığı, bronşit, burun akıntısı, ateş, boğaz ağrısı gibi rahatsızlıklara karşı yaygın olarak kullanılır ve boğuk ses için yumuşatıcı olarak işlev görür. Kuzey ülkelerinin bazılarında, yazın mürverin çiçek açmasıyla başladığı ve meyvelerin olgunlaşmasıyla, ağustos sonunda sona erdiği söylenir. Mürver çiçeğinin büyüleyici aroması, yılın yaz dönemine özgüdür. Kullanım: Mürver çiçeği en yaygın olarak çay ve infüzyonlar için kullanılır. 2-3 tatlı kaşığı kurutulmuş otu kaynar suya (250 ml) yaklaşık 10-12 dakika demleyin, ardından otu süzün. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme